Rörinspektion

Rörinspektion som säkrar dina avlopp

Hur mår egentligen rören i din bostad eller fastighet? Ska du renovera badrummet eller har det varit stopp i rören på sistone? Låt oss genomföra en rörinspektion så slipper du framtida problem med dina avlopp.

Det finns många bra skäl till varför du ska låta oss genomföra en rörinspektion och få bättre koll på rörens status. Felsökning efter stopp och läckor, kontroll av nybyggnationer och sökning efter källor till läckage och fuktskador är några av de vanligaste skälen till att göra en rörinspektion.


Rörinspektion till förmånliga priser

Vi kan erbjuda rörinspektion till villaägare och bostadsrättsföreningar – till ett mycket förmånligt pris. Samtliga våra VVS-tekniker är erfarna och välutbildade.

En ordentlig analys är det första steget mot en lösning när man har problem med avloppssystemet. Problem med rören kan uppstå av flera olika skäl. Sättningar eller avfall som samlats och orsakat stopp i rören, dåligt fall i rören samt brott och sprickor är vanliga anledningar till problem. Om du låter oss utföra en rörinspektion så kan vi upptäcka dessa problem i tid. Vi kan enkelt åtgärda problemen med hjälp av en högtrycksspolning eller någon annan relevant åtgärd.

rörinspektion

Många starka skäl att göra en rörinspektion

En rörinspektion kan utföras av flera olika skäl. En av de vanligaste anledningarna är att ta reda på statusen på stammar och andra ledningar – det kan vara viktigt inför exempelvis planeringen av en kommande stamrenovering. Men man kan också utföra en kontroll för att hitta fel av olika slag. Problem med dålig lukt, stopp som återkommer i avloppet och problem med råttor och andra skadedjur är några exempel på detta.

När vi har lokaliserat felet är inte lösningen långt borta. Vi kan underhålla rören och även utföra eventuella reparationer. på ett sammanhållet sätt. Högtrycksspolning, slamsugning, fräsning, rotskärning, rörbyten, relining och konsultation – med vår hjälp kan dina rör få ett rejält lyft oavsett vilka problem det handlar om.

Vi filmar, inspekterar och åtgärdar dina rör