Om oss

Erfarna och kunniga VVS-installatörer

Mr Rörservice är ett certifierat VVS-företag som utför säkra vatteninstallationer. Vi arbetar enligt regelverket “Säker Vatteninstallation” som är framtaget för att minska risken för vattenskador, spridning av legionella, brännskador och förgiftning.

Våra erfarna kunniga och serviceorienterade VVS-installatörer erbjuder en rad tjänster för såväl privatpersoner:

Installation

Vi utför ett stort antal installationstjänster, från att åtgärda akuta läckage till att installera pannor, kranar, kyl- och värmeanläggningar med mera.

Felsökning

Vi utför felsökningar av VVS-installationer för bostadsrättsföreningar och privatpersoner. När vi har hittat felen lämnar vi en detaljerad åtgärdsplan.

Reparation

Vi reparerar allt inom vatten, värme och sanitet. Hör av dig till oss i ett tidigt stadium innan problemet växer sig för stort och du drabbas av dyra vattenskador.

Underhåll

Rör och VVS behöver underhållas – det kommer du att tjäna på i längden. Vi utför service och underhåll på befintliga anläggningar.

Ett auktoriserat VVS-företag

Vi är ett auktoriserat VVS-företag vilket innebär att vi inom företaget har kunskaper om de regler och normer som gäller för VVS-installationer för dagen. Den lagstiftning som är relevant för detta är BBR, Boverkets Byggregler, och PBL, plan och bygglagen.

Vårt mål är att våra kunder ska veta att det alltid finns hjälp finns att få om det skulle inträffa en olycka i fastigheten där de bor eller arbetar. Tillgänglighet, trygghet och kompetens är viktiga ledord i för oss.

Vi står för kvalitet i varje led

Vi har lång erfarenhet av VVS och kan snabbt hjälpa dig med en kostnadskalkyl för din energi. Vi vänder oss både mot privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare och för oss spelar inte storleken på uppdraget någon roll – vi vill alltid ha nöjda kunder.

Alla våra arbeten genomsyras av kvalitet, omsorg om kunden och ansvarsfullt miljötänkande. Vi försöker ständigt förbättra oss själva och utbildar oss kontinuerligt för att säkerställa att vi har den nödvändiga spetskompetensen inom allt som har med VVS att göra.

Ett kunnigt och erfaret företag inom VVS