Högtrycksspolning

Högtrycksspolning som gör rent i rören

Låt oss underhålla dina avlopsstammar med hjälp av en högtrycksspolning. På det sättet slipper du bubblande och illaluktande avlopp, dyra översvämningar och missnöjda hyresgäster. Med hjälp av en högtrycksspolning så rengör vi avloppssystemet på ett snabbt och effektivt sätt.

Välkommen att kontakta oss redan idag för offert eller mer information. Vi utför modern högtrycksspolning för privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.


Vi tar hand om underhåll och akuta problem

Oavsett om det handlar om underhållsarbeten eller mer akuta problem kan vi erbjuda effektiv och smidig högtrycksspolning. Akuta problem som kan åtgärdas genom en högtrycksspolning är stopp i vattenlås, stick och stammar. Vid underhåll kan det behövas en totalspolning av hela avloppssystemet.

För att göra rent använder vi bara vatten som spolas med högt tryck. Ibland kan det behövas hett vatten, exempelvis i köksledningar som stoppas upp av stora mängder fett.

Högtrycksspolning – så går det till

Vattnet spolas med högt tryck bakåt genom ett munstycke och slangen dras framåt i ledningen. Avlagringar och föremål i ledningen lossnar tack vare kraften i vattnet och transporteras sedan bort med flödet.

När vi utför en högtrycksspolning så är ambitionen alltid att förlänga stammarnas livslängd. Vi är mycket noga med att alltid anpassa arbetet och utrustningen efter förhållandena i den aktuella fastigheten. Vid vissa tillfällen kan det exempelvis vara lämpligt att spola flera gånger med ett lägre tryck för att minska risken att skada rören.

stopp i avlopp

Tänk på vad du slänger i avloppet

Tänk på att sämre flöde eller stopp i avloppet vanligtvis inte beror på att fastighetens avloppsrör är utslitna. Det finns många saker som kan bidra till stopp eller dåligt flöde i rörsystem. Fett och olja, hår, hudavlagringar och papper är saker som kan orsaka allvarliga stopp i rör.

Bäst är att vara försiktig med vad som handlar i avloppet, men om det kör fast så kan vi hjälpa till med en högtrycksspolning.

Vi spolar rent i dina rör